tiistai 8. maaliskuuta 2011

Muistelua:)

Heissan!
Olisihan se korkea aika itsekin kirjailla yhteiseen blogiin tässä muun elämän melskeessä. Minun ja Eltsun parin viikon päässä siintävä Lontoon reissu Westlifen keikalle sai muistelemaan artisteja ja livekeikkoja joita olen nähnyt. Kaikkia lapsuuden Fröbelin palikoiden ja Ti-ti-nallejen keikkoja ei tietysti muista, mutta kyllä niilläkin on ahkerasti kierretty valokuvista päätellen:) Tässä kuitenkin pientä listan tynkää ketä on tullut nähtyä ja minkälaisissa paikoissa ja tietenkin täysin mielivaltaisessa järjestyksessä.

Antti Tuisku
Ekoja kertoja livenä varmaankin Vaasassa joulukuussa 08, kun herralla oli mahtava yhteisjoulukonsertti Vaasan sinfoniaorkesterin kanssa. Ikimuistoinen reissu junine ja yöbusseineen. On tullut nähtyä myös muutama laivakeikka ja kaksi kertaa Kotkan Amarillon esiintyminen. Keväällä on vielä varmasti edessä muutama uuden kiertueen keikka eri puolilla Suomea.


Adam Lambert
Nyt syksyllä 2010 Kaapelitehtaalla. Suoraan töistä keikalle ja kiitos keikkalipuista kuuluu Sinille. Kyllä kannatti lähteä katsomaan.
Kirka
:D Nähty ihan virallisesti livenä Sokos Hotel Vantaan Tulisuudelmassa. Ikää oli itsellä luultavasti alle 10-vee ja ei se yleisön keski-ikä paljoa korkeampi ollut.
September (+ muita Ruotsalaisia artisteja)
Kungsträdgårdenin kesän ilmaiskonsertteja jotka ilmeisesti myös televisioitiin. Oli hieno ilma, tunnelma ja yleisö. Lisäksi kaikki esiintyjät jakelivat nimmareita sivummalla esityksen jälkeen.
Paula Koivuniemi
Kesällä 09 miittailun yhteydessä sattunut spontaani ilmaiskeikkakokemus ja hauskaa oli.
Apulanta
Hieno ja runsasyleisöinen keikka Kotkassa, muistaakseni kevätalvella 09. Energinen ja vahva setti, joka sai yleisönkin hyvin laulamaan mukana.
Backstreet Boys
Kaks kertaa ollaan siskon kanssa käyty Hartwalilla bändiä katselemassa ja ehkä lähdetään joskus jonnekkin kauemmaskin, jos sattuu muiden keikkojen kanssa sopivasti. Molemmat keikat olivat todella onnistuneita ja onnistuivat tekemään minustakin fanin XD


Comet 09
mm. Ashley Tisdale, Snoop Doog, Monrose ja Mark Medlock. Paljon esiintyjiä, upea punainen matto, +30°C lämmintä, kivat matkakumppanit. Ainoita miinuksia se että palkintogaala oli myös suora TV-lähetys, joten välillä oli pitkiä odotustaukoja ja tyhjiä kohtia.
Elämä Lapselle 09
mm. Tuisku, Anna Abreu, Hevisaurus, Smak, The 69Eys ja Tokio Hotel. Muuten aivan mahtava kokemus ja hyviä esityksiä, mutta lava oli kahteen suuntaan joten puolet esityksistä jäi käytännössä näkemättä:/
Westlife
Ensimmäinen iso konsertti (ja ulkomaanmatka) josta pääsin nauttimaan Tukholman Globenissa. Osa Greatest Hits Touria ja vikaa touria missä mukana kaikki viisi alkuperäistä jäsentä. Ääntä ei ollut seuraavana päivänä ollenkaan ja koko sielu oli myyty livekeikoille siitä eteenpäin. Nyt parin viikon päästä lopultakin katsomaan toista kertaa bändiä livenä ja odotukset on korkealla.
Tokio Hotel
Elämä lapselle konsertti syksyllä 09 ja aivan mahtava 6 keikan kiertely kevättalvella 2010 plakkarissa tälle bändille ja lisää odotellaan! Upeita keikkoja ihanalla kaveriporukalla ja hyvällä huumorilla, sekä mielettömästi valokuvia ja muistoja. Tälle mielettömälle kokemukselle täytyy omistaa aivan oma bloggauksensa tulevaisuudessa, kun keikkojen vuosipäivät eivät ole ihan tuomassa haikeutta mieleen.


Tässä oli nyt muutama artisti / yhtye, joka on tullut nähtyä ja vielä olisi monta mielenkiintoista näkemättä. Se on vain rahaa säästöpossuun ja kamat kasaan reissua varten taas tulevaisuudessa. Siihen asti täytyy tyytyä hipsimään hyllyn viereen ja hypistellä tulevia Westlifen keikkalippuja ja matkustuspapereita:D

1 kommentti: